Skip to main content

Help uw klanten met deze pilot van de Belastingdienst

Gepubliceerd op 23 maart 2023

Heeft u klanten die moeite hebben om schulden terug te betalen die zijn ontstaan door de corona-crisis? Dan is de pilot die de Belastingdienst heeft met o.a. LoanStreet om te helpen om schulden terug te betalen of zelfs gedeeltelijk kwijt te schelden, mogelijk interessant.

Perspectief door nieuwe mogelijkheden

Met deze pilot wil de belastingdienst deze ondernemingen een gezond perspectief bieden door het (her)financiëren en zo mogelijk gedeeltelijk kwijtschelden van schulden.

Via administratiekantoor of de accountant

Administratiekantoren en accountants kunnen hun klanten helpen met de pilot via de partij LoanStreet. Deze partij heeft een koppeling met verschillende boekhoudpakketten. Hierdoor kan een aanvraag voor een (her)financiëring en/of gedeeltelijke kwijtschelding i.s.m. de belastingdienst binnen een aantal minuten worden afgewikkeld.

Indien er daadwerkelijk via Loanstreet een nieuwe financiering wordt afgesloten, kan dat voor de bemiddelende partij ook interessant zijn.

Meer over de pilot

De pilot is gestart in januari 2023 en loopt 6 maanden. LoanStreet vervult een rol in de samenwerking met de belastingdienst, MKBDoorgaan en andere partijen.

Het doel van de pilot is om ondernemers een passende oplossing te bieden in plaats van de eerder met spoed tot stand gekomen corona-regelingen.

Even kennismaken!

Meer dan 70.000 bedrijven worstelen met het terugbetalen van belastingschulden door de corona-crisis. Heeft u ook klanten die hierdoor grote betaalachterstanden hebben opgebouwd? En hebben deze bedrijven nu een positieve cashflow?

Dan heb ik goed nieuws. LoanStreet werkt samen met de Belastingdienst in een pilot zodat we deze bedrijven kunnen helpen.

Mijn naam is Sergio Torres van Loanstreet. Onze missie is om ondernemers aan de beste (her)financiering te helpen met een directe koppeling vanuit uw boekhoudpakket, voor u een kleine moeite maar voor uw klant waardevol.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de pilot met de belastingdienst en/of het (her)financiëren van leningen van uw klanten, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Pilot Belastingdienst. Wij brengen u dan in contact.

Kennismaken?

Wilt u kennismaken met onze software? Bekijk onze video!

 

Nieuws

Meer Weten?

Wilt meer weten over PM Online, of wilt u een demonstratie op maat? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.