fbpx

Nieuws

Nieuw PM Message center

op .

message center header

 

Dikwijls komen berichten over software updates niet bij iedere gebruiker. Daarom worden in PM Record vanaf release november 2022 alle meldingen over bugfixes en nieuwe functionaliteit gemeld via het Pro Management Message center. Het PM Message center is direct vanuit PM Record te bereiken door op de 'notificatiebel' in de menubalk te klikken. Als er nieuwe berichten zijn dan zal een rood uitroepteken bij de notificatiebel getoond worden.

SBR jaarrekening aanmaken en versturen

op .

sbr rapportages maken

Het aanmaken en aanleveren van een SBR jaarrekening, of andere SBR rapportages, is heel eenvoudig met Pro Management Software. In dit artikel leggen we uit hoe dit werkt en demonstreren we in een video hoe dat eruit ziet.

Vanaf 1 januari veel sneller jaarrekeningen maken?

op .

snel jaarrekingen maken

Vanaf 1 januari veel sneller jaarrekeningen maken? Maakt u nog jaarrekeningen met veel handmatig (aanpas)werk? Dan is er goed nieuws. Het maken van rapporten als jaarrekeningen, verslagen, publicatiestukken, verklaringen, SBR-berichten, e.d. kan allemaal sneller.

Vergelijk standaard tools voor klantcommunicatie met PM Online

op .

header office pm onlne

Ieder kantoor doet aan klantcommunicatie. Denk dan aan het beantwoorden van vragen, het aannemen van werk, het communiceren erover, het versturen van aangiftes, jaarrekeningen, het vragen om goedkeuringen, etc. Sommige kantoren gebruiken hiervoor speciale software, andere kantoren gebruiken de mogelijkheden van Microsoft of Google. 

Jaarrekeningen maken met PM Report

op .

jaarrekening generator a


Het maken van een jaarrekening kunt u zien als een proces wat het hele jaar doorloopt. En daar haalt u dan ook de tijdswinst mee. Alle tekstuele toelichtingen van de rapportage legt u vast in PM Record. Wijzigt er iets bij uw cliënt? U past het direct aan. Zo hoeft u aan het eind van het jaar alleen nog op de knop te klikken om de rapportage te genereren.

ABN-AMRO stelt aanleveren SBR jaarrekening uit

op .

abn amro uitstel sbr

ABN-AMRO heeft veel kritiek gekregen naar aanleiding van het bericht dat ondernemers, die een financiering hebben bij deze bank, hun jaarrekening uiterlijk op 31 augustus via SBR moesten aanleveren. Voor de meeste ondernemers en administratiekantoren was dit niet mogelijk.

De voordelen van PM Online

op .

voordelen pm online

PM Online is een verzamelnaam van onze cloudsoftware voor administratie- en accountantskantoren. Momenteel vormen CRM, DigiRecord, naast de twee SBR-oplossingen, de basis van de ‘suite’. In dit blog kijken we naar de twee eerst genoemde pakketten en gaan we later in op de SBR-software. Welke voordelen bieden CRM en DigiRecord tezamen voor uw kantoor?

Veiliger en efficiënter documenten delen met klanten

op .

digitaal dossier

Stuurt u documenten per e-mail naar uw klanten? Hieraan kleven een paar grote nadelen. Bestanden kunnen om te beginnen via e-mail onderschept worden. Daarnaast kunnen documenten en wachtwoorden worden doorgestuurd zodat niet te achterhalen is wie er allemaal bij kan.

Nieuwsbrief PM

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer