fbpx

Werken bij Pro Management Software

Delen:

Pro Management Software heeft een vaste en zeer trouwe klantenkring van zo'n 650 administratie- en accountantskantoren en dienstverlenende bedrijven in Nederland. Wij ontwikkelen en implementeren software die het werk voor hen gemakkelijker maakt. Met ons team werken we dagelijks om op een enthousiaste manier onze klanten te helpen en te ondersteunen in het gebruik van onze slimme software.

In ons uitgebreide portfolio van software bieden wij o.a. een dashboard, een CRM-systeem, een DMS (document management), organisatie management, urenregistratie, facturatie, planning, voortgangsbewaking, agendering, communicatie, financiële rapportages en cijferanalyses.We bieden zowel on premises software als cloudoplossingen. Uiteraard wordt er continu doorontwikkeld zodat de software altijd up-to-date is.

In 2022 is Pro Management overgenomen door SnelStart. De beide bedrijven delen dezelfde visie en bevlogenheid. Samen bouwen we aan de toekomst. Aan die van onze klanten, onze partners en onszelf. Als groep  ontwikkelen we software waarmee we meer dan 100.000 ondernemers helpen hun administratie en andere bedrijfsprocessen te automatiseren. En we hebben goede - en leuke ;-) - collega's nodig om onze klanten op nummer één te zetten. Happy employees, happy customers! Bouw jij mee aan onze gezamenlijke toekomst?

Vacatures en meer info

Klik op onderstaande links voor informatie over 'werken bij Snelstart' en de actuele vacatures

 

Nieuwsbrief PM

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer