fbpx

Systeemeisen

Delen:

Met de komst van Windows heeft Pro Management een duidelijke keuze gemaakt. Binnen de omgeving van Microsoft-producten ontwikkelt Pro Management specifieke toepassingen toegespitst op de accountancybranche, conform de eisen en de wensen van de gebruikers. Onze applicaties zijn op een unieke wijze ingericht en maken toch zoveel mogelijk gebruik van de mogelijkheden die de Microsoft-producten individueel bieden.

De mogelijkheden die Microsoft bijvoorbeeld biedt binnen MS-Word, MS-Excel, MS-Outlook en MS-SQL zijn ongekend. Wij begrijpen heel goed dat u binnen uw dagelijkse praktijk niet de tijd en vaak ook niet de kennis heeft om enerzijds alle mogelijkheden te beoordelen en anderzijds om deze applicaties zo in te richten dat zij precies aan uw specifieke wensen tegemoetgekomen. Vanuit onze basis levert Microsoft de grondstoffen en maken wij uitstekende eindproducten. PM-Report is bijvoorbeeld een applicatie binnen MS-Excel en omvat meer dan 24.000 formules en ruim 1.400 macro's, waarmee u razendsnel uw rapportages kunt vervaardigen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over een ingewikkelde implementatie.

Natuurlijk stelt het gebruik van de software eisen aan uw systemen. Daarnaast bieden wij u een volledige ondersteuning bij de installatie.

 

Voor de adequate werking van de software vindt u hieronder de minimale systeemeisen:

Minimale systeemeisen:

 

 

PM-Report
PM-Record
PM-Server 1

Locatie

Client

Client

Server

Microsoft Windows

Windows 8.1

Windows 8.1

Windows 2012 
(incl. SBS varianten)

Microsoft Office

Office 2013 32 bit SP2

Office 2013 SP2

x-mark-4-48

Microsoft .NET Frameworks

.NET 1.1 en 2.0

.NET 1.1 en 2.0 
en 4.8

.NET 4.8 3

SQL database 4

x-mark-4-48

Microsoft SQL Server 2017 Express

Microsoft SQL Server 2017 Express

Computer / processor 5

Intel of AMD processor uitgebracht in de afgelopen 5 jaar

Intern geheugen

2048 MB
(4 GB aanbevolen)

4096 MB
(8 GB aanbevolen)

4096 MB
(8 GB aanbevolen)

Browser

 x-mark-4-48

MS Edge
Chromium engine minimaal versie 88

 x-mark-4-48

 

1 Alleen relevant voor PM-Record. Een server installatie is echter niet noodzakelijk, een peer-2-peer installatie is ook mogelijk, dan gelden de PM-Record cliënt systeemeisen.
2 Microsoft Office 2010 Professional, Microsoft Outlook 2010. Office 64 bit versies en eerdere Office versies worden niet ondersteund!
3 Alleen bij gebruik van SQL 2017 Management Studio.
4 De installatielocatie van de SQL database is afhankelijk van het installatietype: server- of stand-alone.

Bovenstaande systeemeisen zijn richtlijnen. De daadwerkelijke vereisten en productfunctionaliteit kunnen variëren, afhankelijk van de configuratie van uw systeem en uw besturingssysteem. Andere reeds geïnstalleerde diensten en software op uw systemen kunnen van invloed zijn op de minimale eisen van de PM-Software.

Pro Management Software kan altijd ondersteuning bieden bij het bepalen of de vereisten binnen uw organisatie worden behaald. Aan bovenstaande richtlijnen kunnen geen rechten worden ontleend.

Nieuwsbrief PM

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer